Göteborgs konferens och kurscenter

Detta är Nordengården

Den vackert renoverade Nordengården var tidigare ett församlingshem, tillhörande S:t Pauli församling och är från början av förra seklet. En stimulerande miljö med en speciell atmosfär välkomnar våra kurs och konferensgäster.

Konferens och kurser
Två fullt utrustade konferensrum, för grupper om 10-100 personer.

De ljusa lokalerna med sitt centrala läge uppskattas av våra gäster. Filmduk och takmonterad datorprojektor finns i stora loken. Whiteboard finns att tillgå. Piano finns i två av lokalerna. Köket är välutrustat med diskmaskin och kaffebryggare av kafémodell.

Eftersom Nordengården ingår i nykterhetsrörelsen är alkohol och andra droger inte tillåtet i lokalerna. Bra för Dig som arrangör. Ännu bättre för Dina inbjudna gäster!

Aktiviteter
Endast fem minuter från Nordengården ligger det vackra Delsjöområdet med riklig tillgång till motion. bad, Delsjö Golfklubb och promenader.

Rörelsehindrade
Nordengården är helt anpassat för rörelsehindrade med såväl automatiska dörröppnare som hiss. En av toaletterna är helt anpassad för rörelsehindrade.

Trådlöst nätverk
Nordengården erbjuder Wi-Fi via fiberoptik i huset, utan extra kostnad. 

Priser
Det unika med Nordengården är att våra gäster sköter i regel sig själva. Kök och lokaler står till våra gästers förfogande. Detta har gjort Nordengården till en populär konferensgård för ideella och ekonomiska föreningar. Vi försöker inte på något vis jämföra oss med alla de konferensanläggningar som erbjuder exklusiv mat och förnämlig service. Däremot erbjuder vi våra gäster extremt låga priser i ändamålsenliga lokaler. Inte illa!

Självklart välkomnar vi även företag, institutioner och privatpersoner.